The Garden Inspired By Beech Trees

A new contemporary house built on the site of the clients old property, flanked by mature beautiful Beech trees. The clients have children, so it was important the new garden would have room for play. But also room to entertain, relax and feel the house has a strong connection to its surroundings. Adding interest with level changes and a pared back palette of materials were also key. A very huge thank you goes to Habitat Landscapes, with out their input from the initial costing stage to the final result, I do not think this garden could have come together as smoothly as it has. They were travelling and staying away from home to complete it, and despite many challenges were calm, organised, and as passionate as ever. This project has been part of my working life for over 5 years, with the rear garden finally done, its wonderful to see my clients can now enjoy their new home fully.